Kicsicake

Egy új, trendi süti bármilyen alkalomra.

 

Cupcake hozzávalók:

 

  • Zsófi és rengeteg sztori 
  • egy kevés citromhéj
  • pár csepp vaníliaaroma
  • szeretet és kihívás

 

...talán egyszer majd hivatás!

 

zsofi@kicsicake.hu

Minden nőnek, minden nőért!

2012.10.24. 08:07 - kicsicake

Címkék: sütemény cupcake mellrák ellen

Múlt héten a kezembe került a Marie Claire e havi száma és akkor láttam, hogy október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Az Estée Lauder kutatása szerint 8 nőből egynél az élete során diagnosztizálnak mellrákot, amiről azt hiszem, hogy ez a szám nem csak számomra meghökkentő. Magyarországon az elmúlt években folyamatosan csökken a megbetegedések száma, ami tudtommal annak köszönhető, hogy az elmúlt években a mellrák megelőzéssel kapcsolatos kampányok segítségével a tudatos életmód egyre jobban beépül a nők életébe.

A rózsaszín Lánchíd programról, már a korábbi években is hallottam és nagyon szimpatikusnak tartom a kezdeményezést, ami egy figyelem felhívás a mellrák megelőzéséről. Idén, október 28-án 15 órakor a jelenlévők létrehozzák az ország leghosszabb, emlőrák elleni összefogás jelképét, egy rózsaszín szalagot tele üzenettel a Lánchídnál Budapesten. Én, sajnos idén nem tudok részt venni ezen a sétán, de aki teheti mindenképp menjen el. Ebből az alkalomból sütöttem egy adag rózsaszín vaníliás cupcake-et, tele rózsaszín szalag szórással, és igaz a cupcake-et ez alkalommal csak lány tesóim és anyukám kóstolták meg, minden lány ismerősömnek szeretettel ajánlom a képet, és ígérem jövőre, ha tehetem akkor ott leszek a rózsaszín szalagos cupcake-eimmel a sétán.

1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsicake.blog.hu/api/trackback/id/tr884865729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása