Kicsicake

Egy új, trendi süti bármilyen alkalomra.

 

Cupcake hozzávalók:

 

  • Zsófi és rengeteg sztori 
  • egy kevés citromhéj
  • pár csepp vaníliaaroma
  • szeretet és kihívás

 

...talán egyszer majd hivatás!

 

zsofi@kicsicake.hu

Óriás cupcake…az új csoda torta!

2012.11.05. 08:29 - kicsicake

Címkék: ajándék sütemény óriás cupcake

Sok mindent kipróbáltam már a cupcake-ekkel kapcsolatban, de mindig újabb és újabb meglepetéseket  rejteget. Brigi megajándékozott egy óriás cupcake formával Angliából, ami ismét új lehetőségeket tárt elém. Mint a forma dobozáról leolvasva kiderült, minden cupcake elkészíthető óriás cupcake-ként, csak tízszer annyit kell a keverő tálba tenni a hozzávalókból, mint egy normál cupcake-hez, hogy egy kuglóf nagyságú, jól szeletelhető tortat kapjunk.

Hogy miért csoda torta? Mert ismét nem egy hétköznapi süteményről beszélünk se látványban, se ízekben. Választhatunk vaníliás, csokis, gyümölcsös, töltött tészta alapút, bármilyen színű krémmel a tetején. A krém lehet vajas vagy mascarponés. A befejezés a díszítés pedig, annyiféle lehet, amennyit csak el tudunk képzelni. Szivárványszínű cukorszórásos, marcipán díszes, csoki forgácsos, gyümölcsös, diós, csillámporos, stb. A legjobb az egészben, hogy a torta tartójára, személyes üzeneteket, neveket, számokat is lehet írni a maradék krémmel. Egyszerűen egy szóval én így jellemezném: supercalifragilisticexpialidocious (szuperfenofrenetikomaxikapitális), Marry Poppins után szabadon.

2(1).JPGAz első óriás cupcake-em feketeerdő ízben

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsicake.blog.hu/api/trackback/id/tr254889647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása